Promokuvaus

Tarvitseeko levy-yhtiösi bändi tai artisti nopeasti laadukkaat promokuvat? Onko tullut aika uusia yrityksesi henkilöstökuvat?

Visual RAMA:n koulutetut ammattivalokuvaajat toteuttavat tarvitsemasi promokuvat tehokkaasti, nopeasti ja näkemyksellä joko omassa studiossamme tai yrityksesi tiloissa. Tarvittasessa ideoimme ja etsimme kuvien käyttötarkoitusta tukevan kuvauslokaation.

Tarvittaessa tuotamme myös kuvauspisteen järjestämääsi tapahtumaan, jossa kaikki halukkaat osallistujat voivat ikuistaa itsensä brändisi yhteydessä. Meidän kauttamme voit tilata myös promokuvien stailauksen: meikkauksen ja kampaamopalvelut.

Kerro meille promokuvatoiveistasi. Mikään inhimillinen ei ole meille vierasta! Voimme myös ideoida koko kattauksen yhdessä. Ota yhteyttä Raisaan raisa@visualrama.fi.

Visual RAMAn kanssa kuvaukset ovat sujuneet erinomaisesti. Kuvaajat ovat olleet todella ammattimaisia ja ohjanneet tilannetta hienosti. On ollut mukavaa olla kuvattavana. 

- Tero Minetti, Tili-Minetti Oy

Tuottajana ja managerina minulle on tärkeää löytää jokaiselle artistille hänen tyyliään tukevat kumppanit. Yhteistyö Raisan kanssa sujuu syvän yhteisymmärryksen merkeissä ja Visual RAMA toteuttaa ammattitaitoisesti minkä tahansa valokuvauksen tyylilajin. Kun on aika ottaa artistien promokuvat, RAMAssa homma hoituu pieteetillä.

- Petri Mäkiharju, BMusic Ohjelma & Tapahtumatuotannot
Ota yhteyttä
Raisa Taurinka
johtaminen, tuotekehitys & valokuvauspalvelut yrityksille
raisa@visualrama.fi