Asiakastarinat

Tammer Brands on vahvasti kansainvälinen yritys, jonka motivaattorina on ihmisten elämänlaadun parantaminen helposti saatavilla olevien, harkittujen ja monipuolisten tuotteiden kautta, jotka tuottavat loppukäyttäjilleen iloa ja hyötyä.

Yhteistyö: tuote-, mainos- ja henkilökuvaus sekä videokuvaus.

Kokemus: ”Tammer Brands on työskennellyt Visual RAMAn kanssa yhteistyössä jo reilusti yli 10 vuotta. Kuvan ja videon laatu, saatavuuden nopeus sekä pitkän asiakkuuden tuomat edut yhdistettynä hyvään tuotetuntemukseen ovat merkittäviä tekijöitä hyvälle yhteistyöllemme.” – Hanna Kolulahti, CMO, Tammer Brands Oy

THINK TODAY hyödyntää sisustus- ja yrityslahjojen valmistuksessa kiertotaloutta tehokkaasti. Yritys on onnistunut uusiokäyttämään jo vuodesta 2007 alkaen tonnIettain käyttökelpoista laadukasta materiaalia uusiksi tuotteiksi.

Yhteistyö: verkkokaupan tuotekuvat ja mainoskuvat. Toteutamme myös THINK TODAYn perustajan Susanne Hamarin kanssa yhteistyössä vaativia stailattuja tuotekuvauksia.

Kokemus: Oli kyseessä sitten koiran kanssa kuvaus tai tuotekuvaus verkkokauppaan, Visual RAMA hoitaa homman laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Jules & Beryl on nuori ja rohkea digitaalinen alusta, jonka missiona on edistää kotimaisten korujen tunnettavuutta.

Yhteistyö: verkkokaupan tuotekuvat, Vuoden koru 2021 kuvat ja mainoskuvat.

Kokemus: Visual RAMA:n valtteja ovat nopeus, helppous ja luotettavuus, toteaa kotimaisten korujen edelläkävijä Johanna Lundán.

Asiakkaita ja yhteistyökumppaneita