Juhla- ja tapahtumakuvaus

Läheisen hautajaiset?
Uuden perheenjäsenen ristiäiset?
Photo booth -kuvauspiste suvun kesäjuhlissa?

Vaikka järjestämäsi tilaisuuden somekuvat hoituisivat kännykkäräpsyinä tomeran sukulaisen toimesta, varsinaisen juhla- ja ryhmäkuvapotretin ottaminen on viisasta vastuuttaa ammattilaiselle. Hautajaisia ja nimiäisiä ei voi lavastaa uudestaan.

Visual RAMA:n koulutetut ammattivalokuvaajat pitävät huolen, että kuvaus onnistuu huomaamattomasti ja vaivattomasti samalla hetkellä, kun tilaisuus tapahtuu. Tilaisuuden jälkeen valmiit kuvatiedostot toimitetaan kahden viikon kuluessa yksityisen nettigallerian kautta. Valmiilla kuvilla on vapaa käyttöoikeus, pl. jälleenmyyntioikeus, eli niistä voi esimerkiksi teetättää paperikuvia ja jakaa somessa.

Photo booth -kuvauspiste on hauska idea synttäreille tai muihin juhliin. Kuvauspiste voidaan järjestää juhlapaikan miljöössä, tai voimme tuoda oman kuvaustaustan mukanamme. Kuvat jaetaan reaaliajassa yksityiseen nettigalleriaan, josta vieraat pääsevät katsomaan ja lataamaan niitä jo juhlan aikana.

Juhla- ja tapahtumakuvauksiin kuuluu maksuton suunnittelupalaveri, jossa käydään tarkemmin läpi päivän kulku ja kuvaustarve.

Kun poismenon suru koskettaa tai uusi elämä ilostuttaa, huolehdi tapahtumien ikuistamisesta ajoissa ja ota yhteyttä marko@visualrama.fi.

Hinnasto
Dokumentaarinen kuvaus
150 €

ensimmäinen tunti (sisältää kuvauksen ja valmiit kuvat)

à 90 €

seuraavat tunnit (sisältää kuvauksen ja valmiit kuvat)

Photo booth -kuvauspiste
300 €

ensimmäinen tunti (sisältää kuvauspisteen pystytyksen ja purun, kuvauksen ja valmiit kuvat jaettuna reaaliajassa yksityisen nettigallerian kautta)

à 120 €

seuraavat tunnit (sisältää kuvauksen ja valmiit kuvat jaettuna reaaliajassa yksityisen nettigallerian kautta)

Ota yhteyttä
Marko Rämä
valokuvauspalvelut yksityisille, kuvankäsittely & asiantuntijamyynti
marko@visualrama.fi