Palvelut yksityisille

Elämässä tulee vastaan ainutlaatuisia tapahtumia, joista otettavien valokuvien toivoo kestävän ikuisesti. Silloin valokuvaus kannattaa antaa ammattivalokuvaajan vastuulle.

Valmistujaiset? Syntymäpäivät? Omien vanhempien kultahääpäivä? Pikkusiskon rippijuhlat?  Visual RAMA:n koulutetuilla valokuvaajilla on vuosien kokemus yksityisten tilaisuuksien ja juhlien valokuvaamisesta sekä asiakkaiden vapauttamisesta kuvaukseen liittyvästä stressistä. Aikatauluttaminen, ennakointi ja kuvaussuunnitelma varmistavat sen, että meidän kanssamme kuvaus sujuu jouhevasti.

Meidän kanssamme on helppo suunnitella ja ideoida. Voit tulla käymään kahvilla studiollamme tai me voimme tulla tutustumaan etukäteen juhlapaikkaan. Kun tärkeä päivä koittaa, voit jättää käytännön toteuttamisen meidän huoleksemme ja keskittyä itse elämän tärkeisiin hetkiin. Ota yhteyttä: marko@visualrama.fi tai soita p. 045 7872 4301. 

Kuvauspakettien sisältö ja käytänteet

Katso kuvauspakettien sisällöt ja hinnat palvelujen alasivuilta. Sähköiset koevedokset toimitetaan yksityisen nettigallerian (kuvat.fi) kautta, ja sitä kautta voi tehdä myös kuvatilauksen. Tilauksen jälkeen valmiit kuvat toimitetaan viikon kuluessa saman gallerian kautta.

Ota yhteyttä
Marko Rämä
valokuvauspalvelut yksityisille, kuvankäsittely & asiantuntijamyynti
marko@visualrama.fi