Muotokuvaus

Muotokuva tuo persoonasi esiin haluamallasi tavalla:
arvokkaasti, leikkisästi, päättäväisesti, hassutellen, vakavasti.

Kuvaajiemme ydinosaamista ovat perinteiset muotokuvat, persoonalliset profiilikuvat, cv-kuvat ja vaativat fine art -kuvat.

Muotokuvaus toteutetaan kuvien käyttötarkoitus ja julkaisukanava huomioiden: tulevatko kuvat yksityiseen vai ammatilliseen käyttöön ja onko ensisijainen julkaisukanava digitaalinen (blogi-, someprofiili tai muu verkkosivumuotokuva) vai onko kyseessä perinteinen, esimerkiksi kehystettäväksi tarkoitettu fyysinen valokuva.
Kysy kattavia kuvauspakettejamme suoraan Markolta: marko@visualrama.fi.

Fine art -kuvauspaketti sisältää kaiken, mitä kulloinenkin muotokuvaus edellyttää: pitemmän kuvausajan (tarvittaessa), kampaajan, meikkaajan, puvustajan ja lokaatiosta tai miljööstä toiseen siirtymisen. Kuvaus suunnitellaan aina huolellisesti kuvaukseen osallistuvien kesken ja valmis suunnitelma hyväkystetään kuvattavilla viimeistään kaksi päivää ennen h-hetkeä. Kun tarvitset fine art-kuvaa, ota yhteys raisa@visualrama.fi.

Hinnasto
CV-kuvaus
70 €

15 min studiokuvaus ja yksi valmis kuvatiedosto

105 €

15 min studiokuvaus ja kolme valmista kuvatiedostoa

Muotokuvaus
250 €

tunnin studiokuvaus ja viisi valmista kuvatiedostoa

340 €

tunnin studiokuvaus ja 10 valmista kuvatiedostoa

480 €

tunnin studiokuvaus ja 20 valmista kuvatiedostoa

Kuvauspaketit

Kuvauspakettiin kuuluvat suunnittelupalaveri, studiokuvaus (tai miljöökuvaus + 50 euroa), sähköiset koevedokset ja kuvauspaketista riippuen sovittu määrä valmiita kuvia jpg-tiedostoina.

Koevedokset toimitetaan ja kuvatilaus tehdään yksityisen nettigallerian (kuvat.fi) kautta. Tilattavien kuvien määrän voi päättää kuvauksen jälkeen. Kuvatilauksen jälkeen valmiit kuvat toimitetaan viikon kuluessa saman nettigallerian kautta. Valmiilla kuvilla on vapaa käyttöoikeus, pl. jälleenmyyntioikeus, eli niistä voi esimerkiksi teetättää paperikuvia ja jakaa somessa.

Ota yhteytä
Marko Rämä
valokuvauspalvelut yksityisille, kuvankäsittely & asiantuntijamyynti
marko@visualrama.fi
Raisa Taurinka
johtaminen, tuotekehitys & valokuvauspalvelut yrityksille
raisa@visualrama.fi