Lapsi- ja perhekuvaus

Toteutamme lapsi- ja perhekuvasi niin, että kuvien keskiöön nousee se, mikä elämässä on tärkeintä:
ihmisten väliset tunteet.

Useimmilla meistä oman perheen yhteiset muistot ovat nykyään kännykkäkuvien varassa. Tunnustus: näin on myös meillä ammattivalokuvaajilla. Tässä ei sinänsä ole mitään vikaa, kunhan kuvat on muistanut tallettaa johonkin kännykkää turvallisempaan paikkaan.

Omista ja asiakkaiden kertomuksista tiedämme, että asianlaita on harvoin näin hienosti. Lapsi-, perhe-ja kihlajaiskuvat muistuttavat siitä, mikä elämässä on oikeasti tärkeää. Visual RAMA:n valokuvaajilla on pitkä kokemus tämän merkityksellisyyden tallentamisesta.

Pienten lasten kuvauksissa huomioimme lapsesi luontaisen vuorokausirytmin. Kuvausaika kannattaa valita niin, että lapsi on mahdollisimman virkeä. Kuvaukset tehdään aina lapsen ja hänen vireystilansa ehdoilla. Isompien lasten – ja miksei aikuistenkin – kuvauksissa voidaan kekseliäällä tavalla hyödyntää näiden harrastuksia. Kesä on hyvää miljöökuvausaikaa. Ota yhteyttä Markoon marko@visualrama.fi ja ideoidaan yhdessä lisää!

Saatiin todella ihanat ja ammattimaiset kihlakuvat, ja kuvaustilanne oli todella rento ja miellyttävä meille, vaikka emme ole tottuneet olemaan kameran edessä. Iso suositus!

- Iida ja Jerry
Hinnasto
Lapsikuvaus
180 €

tunnin studiokuvaus ja viisi valmista kuvatiedostoa

240 €

tunnin studiokuvaus ja 10 valmista kuvatiedostoa

360 €

tunnin studiokuvaus ja 20 valmista kuvatiedostoa

Perhe- ja kihlakuvaus
200 €

tunnin studiokuvaus ja viisi valmista kuvatiedostoa

260 €

tunnin studiokuvaus ja 10 valmista kuvatiedostoa

380 €

tunnin studiokuvaus ja 20 valmista kuvatiedostoa

Kuvauspaketit

Kuvauspakettiin kuuluvat suunnittelupalaveri, studiokuvaus (tai miljöökuvaus + 50 euroa), sähköiset koevedokset ja kuvauspaketista riippuen sovittu määrä valmiita kuvia tiedostoina. Koevedokset toimitetaan ja kuvatilaus tehdään yksityisen nettigallerian (kuvat.fi) kautta. Kuvatilauksen jälkeen valmiit kuvat toimitetaan viikon kuluessa.

Ota yhteyttä
Marko Rämä
valokuvauspalvelut yksityisille, kuvankäsittely ja asiantuntijamyynti
marko@visualrama.fi