Valmistujaiskuvaus

Valmistujaiset merkitsee
uuden luvun alkamista,
ikuistetaan yhdessä tämä ainutlaatuinen hetki.

Oli kyse ylioppilaskuvasta, rippilasten kuvaamisesta tai tohtoripotretista, valmistujaiskuvaus on haastava laji. Helpointa ja juhlien sujuvuuden kannalta järkevintä on ulkoistaa ainutlaatuisten hetkien ja juhlapäivän päätähden ikuistaminen ammattilaiselle.

Visual RAMA:n koulutetut ammattivalokuvaajat liikkuvat ketterästi eri puolille Pirkanmaata ja Etelä-Suomea nopeallakin varoitusajalla kaikenlaisiin valmistujaisiin. Kuvat toimitetaan valittavaksesi kolmen vuorokauden sisällä kuvaushetkestä. Kuvaukset toteutetaan toiveidesi mukaan joko kotonasi, studiossa tai miljöössä.

Kun ryhdyt suunnittelemaan valmistujaisia, ota yhteyttä suoraan Markoon marko@visualrama.fi tai p. 045 7872 4301 ja kysy kattavia kuvauspakettejamme. Eikä haittaa, vaikka lakkiaispäivä olisi jo ohi, teemme lakkiaiskuvia läpi kesän. Kun on kyse ihmisistä, mikään inhimillinen ei ole meille vierasta. Muista ottaa mukaan lakki ja ruusu!

Hinnasto
250 €

tunnin studiokuvaus ja viisi valmista kuvatiedostoa

340 €

tunnin studiokuvaus ja 10 valmista kuvatiedostoa

480 €

tunnin studiokuvaus ja 20 valmista kuvatiedostoa

Kuvauspaketit

Kuvauspakettiin kuuluvat suunnittelupalaveri, studiokuvaus (tai miljöökuvaus + 50 euroa), sähköiset koevedokset ja kuvauspaketista riippuen sovittu määrä valmiita kuvia jpg-tiedostoina.

Koevedokset toimitetaan ja kuvatilaus tehdään yksityisen nettigallerian (kuvat.fi) kautta. Tilattavien kuvien määrän voi päättää kuvauksen jälkeen. Kuvatilauksen jälkeen valmiit kuvat toimitetaan viikon kuluessa saman nettigallerian kautta. Valmiilla kuvilla on vapaa käyttöoikeus, pl. jälleenmyyntioikeus, eli niistä voi esimerkiksi teetättää paperikuvia ja jakaa somessa.

Ota yhteyttä
Marko Rämä
valokuvauspalvelut yksityisille, kuvankäsittely & asiantuntijamyynti
marko@visualrama.fi