Tuotekuvaus

Visual RAMA toteuttamat tuotekuvat kasvattavat myyntiäsi tehokkaasti.

Visual RAMAN:n valokuvaajilla on pitkä, yli kymmenen vuoden kokemus tuotekuvauksesta. Toteutamme nopeilla toimitusajoilla laajoja ja vaativiakin kuvauksia.

Erityisosaamistamme ovat verkkokauppa- ja amazon.com-kuvaukset sekä stailatut ja brändinmukaiset katalogikuvat, somekuvat ja kuvastokuvat sekä verkkoon että painotuotteisiin. Toteutamme kuvaukset toiveidesi mukaan joko miljöössä tai studiossa.

Olemme toteuttaneet katalogikuvat menestyksekkäästi monille arvostetuille brändeille, kuten Rento Saunalle, Mustangille ja Maku Kitchen Lifelle.

Suoritamme kuvaukset brändin omien brändiohjeiden mukaisesti. Ohjeiden puuttuessa laadimme tarvittaessa brändillesi kuvausohjeet. Huomioimme kaikessa tekemisessämme brändin erityislaadun ja kohderyhmän.

Visual RAMA:n osaavat valokuvaajat pitävät huolen siitä, että uudet tuotekuvat tukevat liiketoimintasi tavoitteita – olit sitten ottamassa myyntiin tai lanseeraamassa uutta, tai ihan vain päivittämässä vanhaa. Pidetään tuotekatalogisi yhdessä tuumin ajan tasalla!

Kuvauksiin kuuluu suunnittelupalaveri ja kuvaussuunnitelman tekeminen. Koevedokset toimitetaan kolmen vuorokauden kuluessa kuvauksesta asiakkaan valittavaksi. Valmiit kuvat toimitetaan viikon kuluttua kuvauksesta.

Tammer Brands on työskennellyt Visual RAMAn kanssa yhteistyössä jo reilusti yli 10 vuotta. Kuvan ja videon laatu, saatavuuden nopeus sekä pitkän asiakkuuden tuomat edut yhdistettynä hyvään tuotetuntemukseen ovat merkittäviä tekijöitä hyvälle yhteistyöllemme.

- Hanna Kolulahti, CMO, Tammer Brands Oy
Ota yhteyttä
Raisa Taurinka
johtaminen, tuotekehitys & valokuvauspalvelut yrityksille
raisa@visualrama.fi
Joona Auvinen
valo- ja videokuvaus, suunnittelu & asiantuntijamyynti
joona@visualrama.fi